Please note that the forums are now archived and are available as read only for research purposes.

If you wish to ask a question or discuss the Vulkano products Click here and go to the Place Shifting Forums

BC Support, Design and Development

We create, maintain and develop WordPress and Drupal websites

More Information


Please consider registering

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —


— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Vulkano is not responding - May have been turned off or disconnected
September 25, 2010
2:24 pm
Active Member
Forum Posts: 10
Member Since:
September 8, 2010

Over the past two days I have gotten this error when trying to connect to my Vulkano. I am viewing it remotely from another state and I know none of the wires have been disconnected nor has it been turned off. The Vulkano is port forwarded on a static IP.


The first time it occurred I had someone physically unplug the unit and plug it back in and it was then able to connect. Once connected the audio was completely out of sync with the picture. I then used the Settings feature to restart the Vulkano. Once it restarted I again got this error that the Vulkano is not responding / may have been disconnected or turned off.


In trying to reset the unit to correct one error now I am getting this.. Any solutions available here?

September 25, 2010
2:39 pm
Forum Posts: 474
Member Since:
September 23, 2010


Kindly provide with the Vulkano Name and Password to diagnose
the issue at our end. You may PM me your Vulkano Name and Password or simply send
it across to

Must be registered to post

Community Timezone: America/Phoenix

Member Stats:

There have been 60 guest posters

There are 5428 members

There are 2 admins

Forum Stats:

Groups: 4

Forums: 12

Topics: 2267

Posts: 13661